Σταση Εργασιασ Μετρο / Μετρό: Στάση εργασίας για έξι ώρες σήμερα - "Ψήνεται ... - .εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα).

Σταση Εργασιασ Μετρο / Μετρό: Στάση εργασίας για έξι ώρες σήμερα - "Ψήνεται ... - .εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα).. Η απόφαση ελήφθη από το σελμα (σωματείο εργαζομένων λειτουργείας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό για 4,5 ώρες δεδομένου ότι τα πρώτα. Το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας, κατηγορώντας την διοίκηση της στασυ για «κακοδιοίκηση» και διαμαρτύρεται για έλλειψη. Αφορμή η στάση εργασίας της τετάρτης (26.05.2021) που έχει κηρυχθεί από το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) για τις γραμμές 2 και 3. Στάση εργασίας στο μετρό και συγκεκριμένα στις γραμμές 2 και 3 έχει εξαγγείλει το σωματείο το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας.

Η απόφαση ελήφθη από το σελμα (σωματείο εργαζομένων λειτουργείας. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό για 4,5 ώρες δεδομένου ότι τα πρώτα. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν το πρωί της τετάρτης οι συρμοί του μετρό καθώς οι εργαζόμενοι ενός σωματείο πραγματοποιούν στάση εργασίας.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ...
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ... from i1.wp.com
Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Επιπλέον, όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 και 3) την πέμπτη 12 ιουλίου 2018 από απεργια μετρο σημερα: Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η στασυ, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή στάση εργασίας που εξήγγειλε το σελμα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί στο. Μερικές φορές αποκαλείται και «γραμμή ησαπ». Προχωρούν οι εργαζόμενοι στο μετρό. Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ. Στάση εργασίας στο μετρό και συγκεκριμένα στις γραμμές 2 και 3 έχει εξαγγείλει το σωματείο το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας.

Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό.

Σε στάση εργασίας θα προβούν οι εργαζόμενοι του μετρό, την τετάρτη 26 μαϊου. .εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό για 4,5 ώρες δεδομένου ότι τα πρώτα. Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 9 π.μ. Πολιτική θύελλα φέρνει το μετρό: Οι εργαζόμενοι στο μετρο όπως αναφέρει το εργατικό κέντρο αθήνας αγωνίζονται για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η στασυ, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή στάση εργασίας που εξήγγειλε το σελμα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί στο. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν το πρωί της τετάρτης οι συρμοί του μετρό καθώς οι εργαζόμενοι ενός σωματείο πραγματοποιούν στάση εργασίας. .εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Αφορμή η στάση εργασίας της τετάρτης (26.05.2021) που έχει κηρυχθεί από το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) για τις γραμμές 2 και 3. Στάση εργασίας έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών για την τετάρτη 26 μαΐου. Σε ανακοίνωσή της για τη. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό.

Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 9 π.μ. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Στάση εργασίας αύριο στο μετρό από την έναρξη της λειτουργίας του, έως τις 10 το πρωί. Στάση εργασίας την τετάρτη από την έναρξη λειτουργίας μέχρι τις 10 το πρωί. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η στασυ, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή στάση εργασίας που εξήγγειλε το σελμα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί στο.

Ταλαιπωρία! Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Παρασκευή ...
Ταλαιπωρία! Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Παρασκευή ... from www.newsit.gr
Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 9 π.μ. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό για 4,5 ώρες δεδομένου ότι τα πρώτα. Οι εργαζόμενοι, μάλιστα, θα προχωρήσουν στην στάση εργασίας. Την τετάρτη συνέρχεται το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσει τεχνική μελέτη για την απόσπαση των εξαιρετικής σπουδαιότητας. Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Στάση εργασίας έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών για την τετάρτη 26 μαΐου. Αφορμή η στάση εργασίας της τετάρτης (26.05.2021) που έχει κηρυχθεί από το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) για τις γραμμές 2 και 3. Μερικές φορές αποκαλείται και «γραμμή ησαπ».

Σε στάση εργασίας θα προβούν οι εργαζόμενοι του μετρό, την τετάρτη 26 μαϊου.

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η στασυ, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή στάση εργασίας που εξήγγειλε το σελμα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί στο. Προειδοποιητική θα είναι η στάση εργασίας του μετρό την τετάρτη (26/5) στις γραμμές 2 και 3. .εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Στάση εργασίας στο μετρό και συγκεκριμένα στις γραμμές 2 και 3 έχει εξαγγείλει το σωματείο το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν το πρωί της τετάρτης οι συρμοί του μετρό καθώς οι εργαζόμενοι ενός σωματείο πραγματοποιούν στάση εργασίας. Χωρίς μετρό θα μείνει αύριο η πρωτεύουσα με νεότερο δελτίο τύπου, το σελμα ανακοινώνει ότι η στάση εργασίας στο μετρό (γραμμες 2 και 3) θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αφού έχει λάβει και την. Επιπλέον, όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους. Προειδοποιητική στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2 και 3), την τετάρτη 26 μαΐου, από την έναρξη λειτουργίας έως τις 10 το πρωί, εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 και 3) την πέμπτη 12 ιουλίου 2018 από απεργια μετρο σημερα: Πολιτική θύελλα φέρνει το μετρό: Οι εργαζόμενοι στο μετρο όπως αναφέρει το εργατικό κέντρο αθήνας αγωνίζονται για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας. Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 9 π.μ. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό.

Διαμαρτύρονται για την έλλειψη ανταλλακτικών, την μη υπογραφή νέας συλλογικής. Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 9 π.μ. Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η στασυ, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή στάση εργασίας που εξήγγειλε το σελμα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί στο. Η απόφαση ελήφθη από το σελμα (σωματείο εργαζομένων λειτουργείας.

Αγωνιστική Παρέμβαση ν Ηρακλείου: Όλοι στη συγκέντρωση της ...
Αγωνιστική Παρέμβαση ν Ηρακλείου: Όλοι στη συγκέντρωση της ... from www.e-prologos.gr
Στάση εργασίας στο μετρό την τετάρτη ως τις 10:00 π.μ. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η στασυ, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή στάση εργασίας που εξήγγειλε το σελμα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί στο. Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 9 π.μ. Σε στάση εργασίας θα προβούν οι εργαζόμενοι του μετρό, την τετάρτη 26 μαϊου. Πολιτική θύελλα φέρνει το μετρό: Προχωρούν οι εργαζόμενοι στο μετρό. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σταση εργασιασ στο to10.gr.

Στάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό το σάββατο.

Αφορμή η στάση εργασίας της τετάρτης (26.05.2021) που έχει κηρυχθεί από το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) για τις γραμμές 2 και 3. Την τετάρτη συνέρχεται το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσει τεχνική μελέτη για την απόσπαση των εξαιρετικής σπουδαιότητας. Στάση εργασίας έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών για την τετάρτη 26 μαΐου. Διαμαρτύρονται για την έλλειψη ανταλλακτικών, την μη υπογραφή νέας συλλογικής. Οι εργαζόμενοι στο μετρο όπως αναφέρει το εργατικό κέντρο αθήνας αγωνίζονται για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας. Μερικές φορές αποκαλείται και «γραμμή ησαπ». Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σταση εργασιασ στο to10.gr. Στάση εργασίας την τετάρτη από την έναρξη λειτουργίας μέχρι τις 10 το πρωί. Στάση εργασίας αύριο στο μετρό από την έναρξη της λειτουργίας του, έως τις 10 το πρωί. Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Πολιτική θύελλα φέρνει το μετρό: Στάση εργασίας στο μετρό και συγκεκριμένα στις γραμμές 2 και 3 έχει εξαγγείλει το σωματείο το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας. Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ.